لازم به گفتن نیست که یکی از انواع رستورانهایی که در سطح شهر فعالیت می کنند، رستوران های بیرون بر هستند. هر رستورانی با توجه به نوعی که دارد، لازمه ی گام های مختلفی برای پیمودن مسیر درست است. در راه اندازی فست فود بیرون بر هم نیاز است تا گام های لازم برداشته شود تا بتوان در این کار موفقیت لازم را کسب کرد.

فست فود بیرون بر

یکی از انواع فست فود ها، فست فود بیرون بر است. فست فود بیرون بر به این معنی است که سرویس های ارائه غذا به مشتریان، بیرون از فضای رستورانی و مغازه صورت می گیرد. یعنی در این نوع از فست فود ها، پیک های استخدام شده غذا را به مشتریانی که غذای خود را سفارش داده اند، در محلی دیگر از مغازه و رستوران تحویل می دهند. در این رستوران ها و فست فود ها، معمولا فضایی برای نشستن مشتریان وجود ندارد و غذا در محلی دیگر به مشتریان ارائه می شود.

چنانچه قصد راه اندازی فست فود بیرون بر را دارید، بهتر است تمامی جوانب آن را در نظر بگیرید. همان طور که می دانید هر کسب و کاری دارای مزایا و معایبی است که بهتر است آن ها را مورد بررسی قرار دهید. با ما باشید چرا که قصد داریم در ادامه مطلب به بررسی مزایا و معایب راه اندازی فست فود بیرون بر بپردازیم.

مزایای فست فود بیرون بر

سرمایه گذاری کمتری لازم است

برای راه اندازی فست فود بیرون بر، نیاز به سرمایه گذاری های کلان نیست. یعنی با سرمایه کمتری از نسب به سایر رستوران ها و فست فود ها، می توانید یک فست فود بیرون بر راه اندازی کنید. چرا که فست فود بیرون بر نیازمند داشتن سالن نیست و از طرفی هم به طراحی داخلی فست فود هم نیازی نیست. این یعنی بخشی از هزینه های عظیم برای طراحی و خرید و چیدمان فضا از صورت حساب شما حذف می شود.

اجاره مغازه ارزان تر است

قرار نیست برای این نوع از فست فود، یک فضای بزرگ در اختیار داشته باشید، همین که بتوانید تجهیزات فست فود را در آن بچینید و آشپزخانه ای پاکیزه درست کنید، کافیست. به همین دلیل هر چه فضا کوچک تر باشد، هزینه اجاره هم کمتر می شود. این یعنی در هزینه ها صرف جویی می شود.

کار در فست فود بیرون بر راحت تر است

واقعیت این است که بعد از راه اندازی فست فود بیرون بر ، کار آسان تری پیش روی خود خواهید داشت. سر و کله زدن حضوری با مشتریان از چرخه کاری شما حذف می شود، فشار مشتری در سالن احساس نمی شود، نیازمند خدمه های زیاد نخواهید بود و بسیاری مسائل دیگر. کافیست غذایی با کیفیت و خوشمزه درست شود و به موقع به مقصد ارسال شود، این برای کسب موفقیت در این نوع از کسب و کار کافیست.

این ها بخشی از مزایای راه اندازی فست فود بیرون بر بود که به آن ها اشاره کردیم. اما این نوع فست فود دارای معایبی نیز هست که در ادامه به آن ها خواهیم پرداخت.

معایب راه اندازی فست فود بیرون بر

معمولا فروش کمتری دارند

مسلما یک رستوران شیک و با کیفیت که سالنی زیبا دارد می تواند مشتریان زیادی به خود جلب کند. یعنی ممکن است هر فردی که از خیابان عبور می کند دوست داشته باشد به رستورانهای زیبا با سالن های شیک برود. اما کمتر کسی دوست دارد که هنگامی که به گشت و گذار می رود، دوست داشته باشد که از یک رستوران و فست فود بیرون بر غذا خریداری کند. این یعنی مغازه و سالن ها پتانسیل بالایی برای جذب مشتری دارد و می تواند به سوددهی بیشتر کمک کند.

چنانچه قصد راه اندازی فست فود بیرون بر را دارید می توانید با شماره های مندرج در سایت تماس حاصل کنید.

دیدگاه